Článek o online kurzu Sedm podob lásky

Budovat vztahy i vlastní charakter. V kurzu Sedm podob lásky

Žádný vztah s druhými lidmi nemůže růst bez důležitých hodnot. Autor bestsellerů o vztazích Gary Chapman jich jmenuje sedm a na jejich pěstování se zaměřuje nový kurz projektu HledamBoha.cz.

O kterých podobách lásky je řeč? Laskavost, trpělivost, odpuštění, zdvořilost, pokora, štědrost a upřímnost. „Kurz poskytne užitečné tipy pro jejich zdravé budování a možná také trochu nastaví zrcadlo nám samotným,“ říká autorka kurzu Alena Lupton a pokračuje: „Kurz nám pomůže vidět prostor pro rozvoj našeho charakteru a jeho slabých a silných stránek, které mají bezprostřední dopad na vztahy s našimi blízkými.“

Kurz probíhá individuálně, tedy bez doprovodu on-line průvodce (e-kouče). Zájemci si mohou určit vlastní tempo a kdykoli zastavit a navazovat.  Stejně jako další kurzy v nabídce HledamBoha.cz je tento zcela zdarma.

Už delší dobu je k dispozici kurz s podobným názvem Pět jazyků lásky, který rovněž vychází ze stejnojmenné knihy Garyho Chapmana. Knihu není nutné pro absolvování kurzů pořizovat. „Kurz poslouží každému, kdo ve vztazích se svými blízkými chce proaktivně pracovat na překážkách a zlepšení. Užitečné tipy si z něj však odnesou všichni lidí toužící po hlubokých a pevných vztazích v rodině a mezi přáteli,“ uzavírá Alena Lupton.

(fb)

foto: Pixabay

 

Další