Článek o distribuci Biblí

Slovo na cestu

18/11/2023
Sdílet

Slovo na cestu. O Nový zákon od HledamBoha.cz je zájem. Projekt HledamBoha.cz přibližuje zájemcům křesťanství. Vedle kurzu zaměřeného na četbu Bible nabízí také výtisky Nového zákona – měsíčně o ně požádají desítky lidí.

Výtisky dostanou od HledamBoha.cz zdarma, neplatí ani za doručení. „Pro mnoho lidí je to první Bible, kterou drží v ruce a čtou ji. Začít od Matoušova evangelia pro ně může být hodně přístupný a srozumitelný způsob, jak základní texty křesťanství poznávat,“ zmiňuje ředitel projektu Marek Chvátal, podle něhož se za během podzimu počet zájemců ztrojnásobil. „Dnes jsme skoro na 70 odeslaných knihách měsíčně, chtěli bychom se dostat na stovku,“ ozřejmuje Chvátal.

Nový zákon v parafrázovaném překladu „slovo na cestu“ projekt HledamBoha.cz obdržel zdarma od Eastern Europe Mission (Východoevropské misie, EEM) v počtu dvou tisíc vydání. „Souběžně se zásilkou nabízíme i rozhovor s naším online průvodcem, protože cítíme, že zájem o čtení může být propojen s různými otázkami, které mohou naši zkušení koučové zodpovědět. Několik lidí už tuto možnost využilo,“ popisuje Marek Chvátal. 

Získat Nový zákon od HledamBoha.cz lze jednoduchým způsobem prostřednictvím formuláře na webových stránkách projektu, vše je zdarma.

(fb)

foto: Unsplash

 

Další