Pobyt v tichu s Bohem I HledamBoha.cz

Pobyt v tichu s Bohem

Mé srdce si opakuje tvoji výzvu: „Hledejte mou tvář.“ Hospodine, tvář tvou hledám. Žalm 27,8

S Bohem se můžeme setkat kdykoliv a kdekoliv. Málokdy ovšem máme možnost ztišit své srdce a nechat Boha k nám promluvit a nechat jej proměnit náš život. Jsme zahlceni povinnostmi, starostmi, prací, technologiemi,... Uprostřed každodenního ruchu života nemáme možnost Bohu naslouchat. Přitom kdo by se nechtěl na pár dní od okolního světa odříznout a načerpat energii v rámci svého duchovního života a vztahu s Bohem? Aspoň na chvíli být jen on a Bůh... Nic víc...

Mnoho (nejen) křesťanů by si takový pobyt v Boží přítomnosti přálo, ale neví, jak na to. Proto vznikl nápad uspořádat týdenní pobyt v tichu, který může prohloubit Váš osobní vztah s Bohem a na který bychom Vás rádi pozvali.

V rámci tohoto týdne bude prostor nejen ke čtení Bible, ale i k individuálnímu času s Bohem nebo k duchovnímu rozhovoru s Markem Chvátalem, který celý pobyt povede a který má s pořádáním pobytu v tichu už několik let zkušenosti. 

Bližší info

  • Místo: Štěkeň – bývalý zámek, který dnes slouží jako klášter
  • Termín: 22. 4. - 27. 4. 2024
  • Cena: 4 100 Kč (bez jídla)
  • Registrace: odkaz na registrační formulář
  • Pořádají: Modlitby 24-7 a Hledámboha.cz. Pobyt povede Marek Chvátal, ředitel HledamBoha.cz a bývalý kapucín, který pořádal již 10 pobytů v tichu.

 

Další